Werkwijze JayBee Kookt


Als je meer informatie wilt over een kookworkshop of kookles kun je contact met me opnemen via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en ideeën te bespreken. Samen bepalen we het thema en bespreken we je voorkeuren voor bepaalde gerechten en eventuele allergieën van de deelnemers.

 

Daarna ga ik aan de slag om een workshop op maat voor je samen te stellen. Je ontvangt een uitgebreide keuzemenulijst waaruit je verschillende gerechten kunt kiezen die passen bij het thema van de kookworkshop. Hoeveel gerechten dat zijn is afhankelijk van het aantal deelnemers. Ik ga aan de hand van jouw of jullie keuze de recepten uitwerken en een planning maken. Aan de hand van die planning bekijk ik of de gekozen gerechtjes haalbaar zijn binnen de tijd en indien nodig schrap ik iets of vul ik iets aan. Uiteraard gaat dit altijd in overleg.

 

Voor een kookworkshop is alles wat we nodig hebben een tafel waar iedereen aan kan werken en een keuken met standaard uitrusting zoals borden, pannen en bestek, een fornuis, oven, koelkast en soms een vriezer met voldoende ruimte om gerechten in te koelen. Eventueel aanvullend kookgerei breng ik mee, denk hierbij aan extra snijplanken, messen, beslagkommen, bakvormen, mixers en dergelijke.

 

Een kookworkshop duurt gemiddeld 2,5 à 3 uur, daarna kan er (met uitzondering van de bonbon workshop) gezamenlijk genoten worden van al het door jullie zelf bereide eten.

 

Wil je weten wat de kosten zijn voor een kookshop of meer informatie? Kijk dan eens hier, of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.