Streetfood


Streetfood is over de hele wereld een begrip, iedereen heeft wel een herinnering aan de heerlijke geuren van eetstalletjes die zich verspreiden over de straten en de pleinen. Het is de beste manier om de lokale keuken te leren kennen.

 

Tijdens deze workshop Streetfood maken we een culinaire wereldreis en proeven we van het beste uit de verschillende werelddelen. Typische straatsnacks zoals ze daar op elke hoek van de straat in New York of Hanoi bereid worden.

 

Denk aan allerlei soorten kebabs of saté met verschillende sauzen en salades. Of kies voor hamburgers en hotdogs met allerlei toppingen. Dumplings of dimsum uit verschillende Aziatische landen met noedelsoep boordevol verse kruiden en groente. Thaise viskoekjes of Vietnamese springrolls met lekker dipsauzen. Mexicaanse empanadas en Spaanse tapas en pinchos. Of kies voor zoete snacks zoals Spaanse churros met kaneelsuiker en chocoladesaus, de beroemde Belgische suikerwafels, Amerikaanse muffins of Franse crêpes met allerlei verschillende vullingen.

 

Gegrild, gefrituurd of gestoomd en vooral snel klaar. Streetfood is comfort food ten top.

 

Wil je meer weten? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in.