Sinterklaas Rocky Road Rotsjes


Sinterklaas Rocky Road, witte chocolade met pepernoten, merengue en pure chocolade stukjes.
Sinterklaas Rocky Road, witte chocolade met pepernoten, merengue en pure chocolade stukjes.

INGREDIËNTEN

 

Voor ongeveer 12 stuks

 

200 gram witte chocolade

75 gram pepernoten, grof gehakt

50 gram pure chocolade druppels

20 gram (speculaas) merengue, grof verkruimeld


BEREIDING

Smelt twee derde van de chocolade au bain marie of in de magnetron (interval van 30 seconden). Als de chocolade gesmolten is de rest van de chocolade toevoegen en goed roeren tot alles gesmolten is. 

 

Meng de pepernoten, chocolade druppels en de merengue door de chocolade. Schep met behulp van twee lepels hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

 

Bestrooi ze als de chocolade nog nat is met wat verkruimelde merengue en laat ze op kamertemperatuur uitharden.


Commentaar schrijven

Commentaren: 0