Dulce de Leche Fudge met Walnoten


Dulce de Leche fudge met walnoten.
Dulce de Leche fudge met walnoten.

INGREDIËNTEN

 

250 gram witte chocolade druppels

200 gram dulce de leche

30 gram boter

1 tl vanille extract

Snufje zout

75 gram gehakte walnoten (+ extra voor decoratie)


BEREIDING

Bekleed een bakvorm van ongeveer 20x20 cm met bakpapier.

 

Doe de witte chocolade, dulce de leche en de boter in een hitte bestendige kom, verwarm 30 seconden in de magnetron. Vervolgens mengen en weer 30 seconden verwarmen. Blijf dit herhalen tot de chocolade gesmolten is en goed vermengt is met de boter en de dulce de leche.

 

Voeg dan de vanille, het zout en de gehakte walnoten toe. Meng alles goed door elkaar en stort het in de vorm. Strijk de bovenkant glad en strooi er eventueel nog wat extra walnoten overheen, druk ze lichtjes in de fudge.

 

Laat de fudge minimaal twee uur opstijven in de koelkast, daarna in blokjes snijden. De fudge is zeker twee weken houdbaar in de koelkast.


Commentaar schrijven

Commentaren: 0