Triple Chocolate Brownies


Triple Chocolate Brownie met een bolletje vanille ijs.
Triple Chocolate Brownie met een bolletje vanille ijs.

INGREDIËNTEN

 

160 gram zelfrijzend bakmeel

120 gram boter, in blokjes

200 gram suiker

225 gram pure chocolade, fijngehakt

25 gram cacao poeder

1/2 tl zout

1 tl vanille extract

3 eieren

150 gram pecannoten, fijngehakt en/of

150 gram melkchocolade druppels

 


BEREIDING

 

De binnenpan van de slowcooker licht invetten en bekleden met bakpapier.

 

Smelt de boter en de gehakte chocolade au bain-marie of in de magnetron  (2x ongeveer 30 seconden op 700 watt, tussendoor goed roeren). Meng de suiker en het vanille extract door het chocolademengsel en roer tot je een glad mengsel hebt, daarna één voor één de eieren erdoor mengen.

 

Meng het meel met de cacao poeder en het zout, spatel het daarna door het chocolademengsel en meng tenslotte de pecannoten en de chocolade druppels er doorheen.

 

Het deeg in de pan gieten en er eventueel nog wat extra gehakte pecannoten overheen strooien. Deksel op de pan doen met daar omheen een theedoek.

 

Ongeveer 3 1/2 uur op low verwarmen of 2 uur op high. De bovenkant moet droog zijn maar de binnenkant mag nog wat plakkerig zijn.

 


Commentaar schrijven

Commentaren: 0