Bananenbrood uit de Slowcooker


Bananenbrood uit de Slowcooker
Bananenbrood uit de Slowcooker

INGREDIËNTEN

 

2 Eieren

1/2 cup (120 gram) zachte boter

3/4 cup (150 gram) suiker

2 cups (260 gram) bloem

1 tl bakpoeder

1/2 tl zout

1 tl kaneel

1/2 tl koekkruiden

3 medium bananen, gepureerd

100 gram gehakte noten (amandelschaafsel of pecan/walnoten)

100 gram chocolade snippers


BEREIDING


De binnenpan van de slowcooker invetten en bekleden met bakpapier.

 

In een kom de boter, suiker en eieren goed mengen. Bakpoeder, zout, kaneel en koekkruiden toevoegen en daarna de bloem er doorheen spatelen. De gepureerde bananen er doorheen mengen en daarna de chocoladesnippers en noten.

Het mengsel in de cooker gieten, deksel op de pan (met daar omheen een theedoek).

 

1 uur op high daarna nog 1 1/2-2 uur op low. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is, als die er droog uit komt is het klaar.

 

Het brood met behulp van het bakpapier uit de cooker halen en af laten koelen op een rooster.


Commentaar schrijven

Commentaren: 0