Gevulde Portobello's


Gevulde portobello met een salade van veldsla, tomaatjes, olijven en Parmezaanse kaas.
Gevulde portobello met een salade van veldsla, tomaatjes, olijven en Parmezaanse kaas.

INGREDIËNTEN

 

2 portobello's

2 eieren

2 plakjes parmaham

6 cherrytomaatjes

Handje geraspte Parmezaanse kaas

Olijfolie

Teentje knoflook, geperst

Italiaanse kruiden

Vers gemalen zwarte peper

 


BEREIDING

 

De olie mengen met de knoflook, Italiaanse kruiden en wat peper. Portobello's een beetje uithollen en insmeren met de olie.

De portobello's vullen met een eitje, beetje parmaham, Parmezaanse kaas en cherrytomaatjes. 

 

15 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden, of 1,5-2 uur op low in de slowcooker.


Reactie schrijven

Commentaren: 0